Gistor

(George's Site)

Διαφήμιση
Ο θάνατος του Σλιάχα PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 08 Νοέμβριος 2008 18:32

Στις αρχές Μαΐου, ο Καούδης πήρε εντολή από το Κέντρο Μοναστηρίου να σκοτώσει τον παπά-Στέργιο Τσιλιφίκα στο Λέχοβο και τον Σλιάχα στο Βογατσικό.

Ο Καούδης κατευθύνθηκε στο Λέχοβο αλλά πιστεύοντας ότι ο παπά-Στέργιος είναι αθώος δεν τον σκοτώνει αλλά τον ενημερώνει για τη διαταγή του Κέντρου τον παροτρύνει να φύγει για Αθήνα και όταν θα επιστρέψει και εκείνος θα τον βοηθήσει. Την επομένη 5/18 Μαΐου όταν ο Καούδης είχε αναχωρήσει για Βογατσικό, έφθασε στο Λέχοβο ο Νικόλαος Ανδριανάκης ο οποίος δολοφονεί τον παπά-Στέργιο. Λίγες μέρες αργότερα πολλοί κάτοικοι του Λεχόβου διαμαρτυρήθηκαν στο προξενείο Μοναστηρίου για τη δολοφονία.

Ο Καούδης έφθασε στο Βογατσικό παρέσυρε τον Σλιάχα έξω από το χωριό στη Σέλιτσα όπου και τον σκότωσε εξαφανίζοντας τα ίχνη του. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Αθήνα για θεραπεία.

 

Εγγραφειτε στο Newsletter μας


Έχουμε 18 επισκέπτες συνδεδεμένους

Το Site φαίνεται καλλίτερα με:
και 

Συντομα Βοηθητικα Μηνυματα

Το περιεχόμενο του Site που είναι προσβάσιμο από τους απλούς επισκέπτες είναι περιορισμένο. Μόνο τα μέλη έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο. Μόλις κάνετε Login θα εμφανισθούν όλες οι επιλογές από το Μενού Περιεχόμενα.